Personal Group Training

Lijkt het je fijn om te sporten in een groepje met anderen, maar wil je ook dat er rekening wordt gehouden met jouw niveau en behoeften? Dan zijn wij er voor jou! In de Club Mama personal group training sport jij tijdens of na je zwangerschap op een verantwoorde manier. Jouw trainingsprogramma is veilig, maar tegelijkertijd ook leuk en uitdagend. We helpen je bij het behouden en opbouwen van kracht, conditie en mobiliteit.

How to start...

Ik ben zwanger

Ben je zwanger? Dan start je altijd met de cursus Zwanger Trainen. Je leert alle ins en outs rondom trainen tijdens je zwangerschap, zodat je veilig mee kunt doen in onze groepen.

Ik ben bevallen

Ben je bevallen en wil je weer starten met trainen? Werk dan eerst aan je herstel. Volg het Core Restore programma vanaf 6 weken tot een jaar na je bevalling.

Onze groepstrainingen

Terwijl je één van onze cursussen volgt, mag je ook meedoen aan de groepslessen. Deze worden gegeven in samenwerking met Studio Next personal training studio. Dat betekent dat je in deze lessen verschillende mensen met verschillende trainingsdoelen tegenkomt. Je traint altijd met een programma dat bij jouw fase en doelen past. En door de kleine groep kan de trainer je met veel aandacht begeleiden. Dit is dus groepstraining, maar dan net een tikkie persoonlijker. Je moet het eigenlijk gewoon komen ervaren.

Combineer de begeleiding van personal training met de gezelligheid van een groep!

Tarieven personal group training

We werken met maandabonnementen en onze trainingssessies duren 45 minuten. Omdat we het belangrijk vinden dat jij alleen door blijft trainen als je tevreden bent, zijn Club Mama abonnementen maandelijks opzegbaar.

Personal group training 1x per week

€16 per sessie

Personal group training 2x per week

€13 per sessie

Personal group training 3x per week

€12 per sessie

Heb je een vraag?

Stuur ons gerust een berichtje via het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.