Personal Group Training - Club Mama
3-1

Personal Group Training

Lijkt het je fijn om te sporten in een groepje met anderen, maar wil je ook dat er rekening wordt gehouden met jouw niveau en behoeften? Dan zijn wij er voor jou! In de Club Mama personal group training sport jij tijdens of na je zwangerschap op een verantwoorde manier. Jouw trainingsprogramma is veilig, maar tegelijkertijd ook leuk en uitdagend. We helpen je bij het behouden en opbouwen van kracht, conditie en mobiliteit.

Ik ben..

Zwanger

Tijdens je gehele zwangerschap kun je terecht in onze doorlopende groepstrainingen. Je training wordt afgestemd op je trimester, niveau en individuele aandachtspunten.
Zwanger trainen gaat verder dan wat rustiger aan doen of doen wat nog goed voelt. Daarom staat er in onze studio regelmatig een workshop zwanger trainen in het rooster. Hier gaan we dieper in op belangrijke aspecten als ademhaling, functioneren van buikspieren en bekkenbodem, en je veranderende postuur. Als je meedoet in onze personal group training willen we dat je minimaal één keer aan deze workshop meedoet. Deelname is aan te raden vanaf zo'n 16 weken, maar natuurlijk ben je daarvoor al welkom om te starten met trainen!

Bevallen

Ben je bevallen en wil je weer starten met trainen? Werk dan eerst aan je herstel. Volg het Core Restore programma vanaf 6 weken tot een jaar na je bevalling. In vier weken werken we met een kleine groep aan een stevig fundament. Hierna ben je klaar voor doorstroom naar onze personal group training - en natuurlijk denken we ook graag met je mee over het oppakken van een andere sport.

Combineer de begeleiding van personal training met de gezelligheid van een groep!

Onze personal group training wordt gegeven in samenwerking met Studio Next. Dit betekent dat je in onze lessen verschillende mensen met verschillende trainingsdoelen tegenkomt. Je traint altijd met een programma dat bij jouw fase en behoeften past. Door onze kleine groepen van maximaal zes personen, kan de trainer je met veel aandacht begeleiden. Wij geven dus groepstraining, maar dan net een tikkie persoonlijker. Je moet het eigenlijk gewoon komen ervaren!

Tarieven personal group training

We werken met maandabonnementen en onze trainingssessies duren 45 minuten. Omdat we het belangrijk vinden dat jij alleen door blijft trainen als je tevreden bent, zijn Club Mama abonnementen maandelijks opzegbaar. Wanneer je tijdens je zwangerschap start met Personal Group Training, schaf je naast het abonnement ook eenmalig de workshop zwanger trainen aan.

Personal group training 1x per week

€17 per sessie

Personal group training 2x per week

€14 per sessie

Personal group training 3x per week

€13 per sessie

Heb je een vraag of wil je een proefles plannen?

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever even appen? Gebruik de WhatsApp button onderin je scherm!

Club Mama draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders