3-1

Core Restore

Herstel & opbouw na je bevalling

Je bent zes weken geleden bevallen en nu mag je alles weer..

Dat klinkt leuk, maar vaak voelt het helemaal niet zo logisch. Je lijf voelt totaal anders dan voorheen en dingen die eerst vanzelf gingen, lijken nu niet meer te lukken.

Een zwangerschap en bevalling hebben enorme impact op je lichaam. Het kost tijd - én specifieke aandacht - om hiervan te herstellen.

Zelfs als jij je eigenlijk best weer oké voelt, blijf je zitten met vragen. Kan ik nu gewoon gaan sporten? Wanneer mag ik weer hardlopen? Hoort urineverlies er nou eenmaal bij als je moeder bent?

Bij Club Mama helpen we je om een sterke basis te creëren. Zo kun jij met vertrouwen en plezier de uitdagingen in sport en dagelijks leven aan.

Herkenbaar?

Over deze cursus

Ben jij recent bevallen of heb je na je laatste bevalling nog niet (begeleid) gesport? Start met ons 4 weken postpartum herstelprogramma. Of je nou 6 weken of 6 maanden geleden bevallen bent, ervaren sporter of niet zo fanatiek, een specifieke aanpak is belangrijk voor iedereen die is bevallen.

Tijdens het Core Restore Programma werken we aan herstel van het spierkorset en de buikspieren. Door gerichte oefeningen krijg je weer meer kracht en vertrouwen in je lichaam. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan de functie van de bekkenbodem.

Je bouwt een solide basis zodat jij je tijdens het sporten én in het dagelijks leven weer krachtig gaat voelen.

Wil jij...

Weer opbouwen in kracht en conditie na je bevalling?

Je goed voelen in je lijf en vertrouwen hebben in je kracht?

Een goede basis voor het oppakken van je favoriete sport?

Specifieke aandacht en persoonlijke begeleiding?

Dan is deze cursus voor jou!

Club Mama kwaliteit

Bij club mama staan we voor kwaliteit. Onze coaches werken fulltime als personal trainer en hebben jarenlange ervaring. Wij zijn dagelijks bezig met het trainen mama’s (to be) en echt gespecialiseerd in pré- en postnataal fitness.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij na je bevalling het sporten effectief en verantwoord kunt opbouwen, met veel persoonlijke aandacht en een onderbouwd programma. Daarom werken wij met de PowerMama interventie, die door het Kenniscentrum Sport en Bewegen wordt erkend. Daarnaast werken we nauw samen met (bekken)fysio’s uit de omgeving.

Core Restore programma

128
  • 4 sessies van 1,5 uur
  • Praktische sessies met theoretische onderbouwing
  • Kleine groepjes en persoonlijke begeleiding
  • Core Restore ebook om theorie én oefeningen terug te kijken
  • Na afloop twee gratis credits voor Personal Group Training

Core Restore planning

  •  
  • Zaterdag 21 okt, 28 okt, 4 nov, 11 nov [VOL]
  • Woensdag 22 nov, 29 nov, 6 dec, 13 dec
  • Kun jij niet op deze data? Laat een berichtje achter onderaan deze pagina en we kijken samen naar andere mogelijkheden!
  •  

Gratis e-book: postpartum herstel

Vanaf 6 weken postpartum kun je meestal beginnen met Core Restore. Benieuwd wat je in de eerste 6 weken na je bevalling al kunt doen ter bevordering van je herstel? Krijg in één klik toegang tot ons gratis e-book

Heb je een vraag?

Stuur ons gerust een berichtje via het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Club Mama draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders