Ons aanbod - Club Mama
3-1

Personal Training

Volledige aandacht voor jou en gerichte ondersteuning bij specifieke doelen of klachten

Personal Group Training

Combineer de begeleiding van personal training met de gezelligheid van een groep

Online programma

Train waar en wanneer het jou uitkomt met onze gerichte gym- en thuisprogramma's

Dit zeggen onze deelnemers over Club Mama
Wij plaatsen alleen echte reviews van echte deelnemers. Je vindt deze op Google, maar ze komen ook bij ons binnen via social media, e-mail of whatsapp.

Gestart bij Club Mama op het moment dat ik wist dat ik zwanger was. Fantastische begeleiding, persoonlijk programma, ervaring en expertise op het gebied van een zwanger lijf.


Marleen
Door Club Mama heb ik tot 39 weken zwangerschap door kunnen trainen! Iedere week keken we samen wat goed voelde om te blijven doen. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik zo fit als mogelijk mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd in ben gegaan. Heel erg fijn!
Tessa
Door de leuke en uitdagende oefeningen zie ik wekelijks vooruitgang sinds ik ben gestart na mijn bevalling. Daarnaast hangt er een prettige sfeer in de studio, hard sporten met veel lol!


Sophie
Ik vond het erg fijn dat ik bij Club Mama kon sporten op mijn eigen niveau, waarbij er veel aandacht was voor de fysieke problemen die ik had. De trainster heeft veel kennis over zwanger sporten en herstel na de bevalling. Daardoor kreeg ik vaak aangepaste oefeningen die pasten bij mijn lijf en mogelijkheden.
Susan
Club Mama draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders